Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ribeye met kastanjechampignons recept
Ribeye met kastanjechampignons recept

Ribeye met kastanjechampignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg het vlees 15 minuten voor gebruik uit de koelkast. Boen de sinaasappel schoon en rasp 1 theelepelvan de schil en pers de vrucht. Verhit de olie en de boter. Maal de peper over het vlees en bak de ribeye in 2.5 minuten aan elke kant goudbruin maar nog licht rose van binnen. Strooi er zout over,en leg ze op warme borden en dek ze af met aluminiumfolie om warm te houden. Schep de sjalotjes en de kastanjechampignons door het bak vet, bak het 1 minuut, voeg dan de rode wijn, de sinaasappelsap, tijm en gember toe en kook dit iets in. Giet de saus bij het vlees. Doe er lekker gekruide krieltjes bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ribeye met kastanjechampignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven