Allergie informatie: Piendang Djagoeng
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blikje mais
- 2 eetlepels kemiriepasta
- 2 stuks fijngesneden Spaanse pepers
- 1/2 theelepel trassi
- 1 eetlepel assemwater
- 1 eetlepel ketjap manis
- zout naar behoefte
Meer Recepten
- Piendang Koenjit
Met rundvlees, koenjit, laos uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Soepen - 34533 - Ajam piendang sarani (licht gekruide kip)
Met kip, sambal oelek en ui uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jaccor - Piendang ajam
Met kippenpoten, kermierienoten en ui uit Indonesie
6 porties - 1 uur
Gevogelte - sajori - Piendang Kloewak
Met varkensvlees, kloewaknoten en sambal trassi uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - 34533 - Kare Djagoeng dan Ajam
Met bamboescheuten, kipfilet en kerrie uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Piendang djagoeng
- Allergieen informatie