Allergie informatie: Oseng taugé (gesmoorde taugé)
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram taugé
- 0,5 rode paprika
- 0,5 groene paprika
- 2 lomboks
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 0,25 blok tempeh
- 5 petehbonen
- 0,5 theelepel trassi
- 3 daun salam
- 1 theelepel laos
- 2 theelepels suiker
- 0,25 theelepel zout
- 250 centiliter water
- 3 eetlepels olie
Meer Recepten
- Gesmoorde spruitjes
Met spruitjes, tijm en appelsap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Champignons-tauge soep
Met champignonsoep, tauge en ham uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Soepen - avdwijngaard - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Oseng taugé (gesmoorde taugé)
- Allergieen informatie