Allergie informatie: Kardoen onder de grill
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram kardoenstelen
- 50 gram geraspte parmezaanse kaas
- 150 milliliter tomatensaus
- 2 liter court-bouillon (zie recept)
Meer Recepten
- Groenten van de grill
Met maiskolven, aardappelen en tomaten uit Nederland
8 porties - 1 uur
BBQ - bettyvandijk - Kardoen á la Barigoule
Met kardoen, ui en spekblokjes uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - 34533 - Griekse spiesen
Met varkensfiletlapjes, aardappelschijfjes en komkommer uit Griekenland
4 porties - 45 minuten
BBQ - peterstam - Tonijnspiesen op de grill
Met tonijn, knoflook en paprika uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Kip op stang uit de oven!
Met braadkuiken, kipkruiden en water uit Nederland
2 porties - 2 uur
Gevogelte - ansterhaar
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Kardoen onder de grill
- Allergieen informatie