Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kardoen  la Barigoule recept
Kardoen  la Barigoule recept

Kardoen la Barigoule


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de kardoen met een dunschiller, snijd ze in stukjes van 4 cm en meng er wat citroensap door om verkleuring te voorkomen. Schil en snijd de uien en wortel in kleine stukjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Verwarm de olie in een bakpan en bak daarin de wortel, de ui en de spekblokjes. Leg hier de kardoenstukjes mannetje aan mannetje op zodat het geheel bedekt is. Strooi hier peper en zout over. Voeg de tomaatblokjes toe en verwarm het geheel 5 minuten op laag vuur. Voeg wijn toe en een scheutje water. Doe de deksel op de pan en laat het 4 5 minuten stoven. Bestrooi met peterselieblad, peper en zout naar smaak en serveer warm of koud.

Allergenen Informatie

Voor dit kardoen la barigoule recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven