Allergie informatie: Bloemkool-wortelcurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 200-250 gram basmatirijst
- zout en peper
- 1,5 kg bloemkool
- 3-4 wortels
- 1 chilipeper
- 2-3 eetlepels olie
- 0,25 theelepel korianderzaadjes
- 1-2 eetlepels kerrie
- 3-4 steltjes koriander
- 150 milliliter crème fraiche
Meer Recepten
- Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Bloemkool met verse dille en peterselie
Met bloemkool, olijfolie en dille uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Groentegerechten - marijkealders - Garnalencurry
Met garnalen, kokosmelk en kerriepoeder uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - ingridkarbet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Bloemkool-wortelcurry
- Allergieen informatie