Allergie informatie: Pikante kalkoen uit de wok
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kalkoenfilet, in blokjes gesneden
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 1 sinaasappel
- 1 theelepel sambal
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 3 eetlepels sojasaus
- 1/2 theelepel gemberpoeder
- 4 bosuitjes, in schuin stukjes
- 200 gram champignons, in vieren
- 400 gram paksoi, in brede repen
- 1 eetlepel sherry
- 3 eetlepels olie
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Pikante kalkoen uit de wok
- Allergieen informatie