Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pikante kalkoen uit de wok recept
Pikante kalkoen uit de wok recept

Pikante kalkoen uit de wok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sinaasappel schoon boenen, raspen en daarna persen. Olie in de wok verhitten en de kalkoen in 5 minuten roerbakken. Haal het vlees uit de pan. Fruit de ui en knoflook, voeg sinaasappelrasp toe, dan het sap, de sambal, ketchup, sojasaus, sherry en gemberpoeder en verwarm dit tot een saus. Leg het vlees hierin en laat 1 minuten stoven. Verhit de rest van de olie en roerbak de ui, champignons en paksoi 3 minuten. Serveer de groenten naast het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pikante kalkoen uit de wok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pikante kalkoen uit de wok heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Het is meestal beter om de knoflook op het einde toe te voegen aan een wokschotel. Anders kan het voorvallen dat de knoflook een bittere smaak afgeeft als deze te lang in de wok heeft opgewarmd. Groet... Lees reactie
    Jen gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven