Allergie informatie: Murgh briyani (Saffraanrijst met kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kleine gepelde en gehalveerde uien
- 2 laurierblaadjes
- ruim 1 liter water
- 1,5-2 kilo soepkip
- 0,5-1 theelepel saffraandraadjes
- 750 gram basmatirijst
- 100 gram ghee
- 5 gesnipperde teentjes knoflook
- 70 kruidnagels
- 10 kardemompeulen
- 2 x 7 centimeter pijpkaneel
- 50 gram geblancheerde amandelen
- 100 gram sultanarozijnen
- garnering:
- 4 hardgekookte eieren in schijfjes
- 1 grote gesnipperde ui, krokant gefruit
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Murgh briyani (saffraanrijst met kip)
- Allergieen informatie