Allergie informatie: Italiaanse kipburgers
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kippengehakt
- 50 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- 4 takjes basilicum
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 1 kleine ui
- zout
- peper
- 6 eetlepels paneermeel
- 1 bol mozzarella
- 4 zongedroogde tomaten (op olie)
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Italiaanse kipburgers
- Allergieen informatie