Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse salade met haricots verts recept
Italiaanse salade met haricots verts recept

Italiaanse salade met haricots verts


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels in de schil gaar. Giet ze af, laat ze uitdampen en pel ze. Haal de puntjes van de haricots verts en kook ze in licht gezouten water gaar. Giet ze af en overspoel ze met koud water (voor een mooie kleur). Laat afkoelen. Maak de dressing van olie, azijn en pesto en breng op smaak met peper en zout. Snijd de aardappels in blokjes. Meng ze met de peterselie, de haricots vers en de dressing. Laat een half uur intrekken. Maak de sla schoon. Snijd de tomaatjes doormidden. Meng vlak voor het serveren de slablaadjes, stukjes tomaat, de olijven en het aardppel-haricotsmengsel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaanse salade met haricots verts recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven