Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse kipburgers recept
Italiaanse kipburgers recept

Italiaanse kipburgers


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Doe het gehakt in een kom en voeg de parmezaanse kaas toe. Neem de blaadjes van 3 takjes basilicum en hak ze fijn. Voeg ze met de ketchup bij het gehakt. Pel de ui en rasp hem boven het gehakt uit. Meng alles door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Vorm hiervan 4 afgeplatte gehaktballen. Leg ze in de koelkast om stevig te worden.
Strooi het paneermeel op een bord. Wentel de kipburgers hier aan beide kanten goed in. Druk goed aan. Bak de burgers in olie aan beide kanten goudbruin in enkele minuten.
Snijd intussen 4 mooie plakken uit de mozzarellabol. Leg op elke burger zo'n plak en bak nog even verder tot de kaas begint te smelten.
Garneer de kipburgers met de resterend baslicum en de zongedroogde tomaten.

Serveersuggesties

lekker met gebakken aardappeltjes of frietjes en een grote salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse kipburgers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven