Allergie informatie: Eendenborst met fivespice en groente
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram gepelde garnalen
- 150 gram waterkastanjes
- 30 gram gedroogde judasoor (toko)
- 200 gram peultjes
- 3 mini-paksoi
- 150 gram minimaiskolfjes (vers toko)
- 2 wortels
- 125 gram taugé
- 2 eendenborsten (a ca 300 gram)
- zout
- peper
- 2 eetlepels honing
- 7 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels olie
- 0,25 groentebouillonblokje
- fivespicepoeder
- 2 eetlepels sesamolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Eendenborst met fivespice en groente
- Allergieen informatie