Allergie informatie: Coq au vin
Terug naar het receptIngrediënten
- 16 kleine uitjes
- 3 sjalotten
- 250 gram champignons
- 75 gram dungesneden bakbacon (plakjes)
- 30 gram boter
- 8 kippenpoten of stukken kip
- 2 eetlepels bloem
- 1/5 deciliter cognac
- 2 laurierblaadjes
- 2 takjes thijm
- 1 teentje knoflook
- 1/8 liter bouillon
- 0,25 liter rode wijn
Meer Recepten
- Kippenlevertjespesto
Met kippenlevertjes, ansjovisfilets en kappertjes uit Turkije
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Drumsticks met aardappeltjes uit de oven
Met drumsticks, aardappels en gerookt spek uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Coq au Vin
Met kip, champignons en ui uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Gevogelte - hoefblad - Coq au vin van Harm
Met kip, wijnsaus en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - harmz - Coq au vin
Met rode wijn, kipkarbonades en sjalotjes uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - joop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Coq au vin
- Allergieen informatie