Allergie informatie: Coq au vin
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 kipdelen met bot (bijvoorbeeld 4 kippenpoten en 4 kipkarbonades)
- 2 eetlepels bloem
- zout
- versgemalen peper
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 flinke uien
- 250 gram kastanjechampignons
- 1 blik gepelde tomaten (400 gram)
- 60 gram braadboter
- 150 gram in reepjes gesneden ontbijtspek
- 1 fles rode wijn
- 1 kippenbouillontablet
- tijm of 1 takje verse tijm
Meer Recepten
- Kippenlevertjespesto
Met kippenlevertjes, ansjovisfilets en kappertjes uit Turkije
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Drumsticks met aardappeltjes uit de oven
Met drumsticks, aardappels en gerookt spek uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Coq au Vin
Met kip, champignons en ui uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Gevogelte - hoefblad - Coq au vin van Harm
Met kip, wijnsaus en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - harmz - Coq au vin
Met rode wijn, kipkarbonades en sjalotjes uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - joop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Coq au vin
- Allergieen informatie