Allergie informatie: Forel met romige wijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 deciliter visfond van circa 380 milliliter
- 1 theelepel citroensap
- 1 deciliter droge witte wijn
- 1 deciliter room culinair
- 25 gram boter
- zout
- peper
- een zakje pan klare mini worteltjes ca 300 gram
- 0,5 zakje panklare krieltjes (niet te groot)
- 250 gram forelfilets
- 2 takjes peterselie
- 0,5 eetlepel boter om in te vetten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Forel met romige wijnsaus
- Allergieen informatie