Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forel met romige wijnsaus recept
Forel met romige wijnsaus recept

Forel met romige wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gril voorverwarmen op de hoogste stand (u weet zelf wat de heetste stand is van uw oven, dit kan namelijk nog al verschillen van oven).
Doe in een steelpannetje de fond en laat het inkoken tot ongeveer 1 dl over is.
Roer dan de room erdoor.
Intussen de koude boter in stukjes snijden.
Haal nu de steelpan van het vuur en klop rustig de blokjes boter er door.
Breng het op smaak met zout en peper.
In een ruime pan de worteljes en de krieltjes beetgaar koken.
neem nu 2 ovenvaste borden en bestrijk ze dun met wat boter, schep nu de forel over de twee borden eventueel nog wat zout en peper er over.
schep nu de helft van de saus over de forel. De rest van de saus warm houden.
Schuif nu de borden onder de gril en gaar laten worden in ca 4-5.5 minuten. Dit na gelang de dikte van de forel.
De wortels en de krieltjes afgieten en naast de forel scheppen. Knip er nog wat peterselie erover en de rest van de saus er apart bij serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit forel met romige wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven