Allergie informatie: Hollandse kaasfondue
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 sjalotje
- 10 gram boter
- 300 milliliter droge witte wijn
- 225 gram belegen boerenkaas
- 175 gram belegen geitenkaas
- 125 gram Hollandse gatenkaas
- 50 gram oude kaas
- 1 eetlepel maiszetmeel
- chilipeper (vers gemalen)
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Sateballetjes
Met satesaus, rundergehaktballetjes en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - breemer - Indiase linzensoep
Met kipfilet, linzen en runderbouillon uit India
4 porties - 35 minuten
Soepen - hermine - Garnalencocktail Lucy
Met hollandse garnalen, cocktailsaus en meloen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Hollandse kaasfondue
- Allergieen informatie