Allergie informatie: Gestoomde Eieren
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stuks losgeroerde eieren (niet geklopt)
- 1 stuks kleine fijngesneden prei
- 100 gram mager gehakt
- 1 bosje grofgesneden bieslook
- 0,5 eetlepel lichte soyasaus
- 1 theelepel sesamolie
- 2 eetlepels oestersaus
- 1 theelepel droge sherry
- 330 milliliter kippenbouillon
- zout naar believen
Meer Recepten
- Gestoomde broccoli
Met broccoli, pijnboompitten en walnotenolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Gestoomde mais
Met maiskolven en wate uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Snacks - jolandaknorretje - Dashi (Japanse zeewierbouillon)
Met japans zeewier, rode paprika en verse zalmsnippers uit Japan
4 porties - 20 minuten
Soepen - sacha - Gestoomde zalmmoot met knoflook
Met zalmmoten, knoflook en limoensap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Bebotok bandeng (gestoomde makreel pakketjes)
Met makreel, paprikas en bananenbladeren uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Gestoomde eieren
- Allergieen informatie