Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoomde Eieren recept
Gestoomde Eieren recept

Gestoomde Eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingredienten op de bieslook na al roerende goed door elkaar. Rustig roeren zodat er zo weinig mogelijk lucht in het mengsel komt. Dit komt de uiteindelijke structuur van het gerecht ten goede. Bestrijk een kom aan de binnenkant met wat olie en giet het eimengsel erin. Breng water in een stoompan of een wadjan aan de kook en plaats de kom met het eimengsel op het rooster. Zet het vuur laag, doe het deksel erop en laat het goed sluiten. Stoom het mengsel in 20 minuten gestold en gaar. Of het mengsel door en door gestold is, kunt u controleren met een vork. Garneer met de bieslook en serveer bij de rijsttafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoomde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven