Allergie informatie: Salade met gegrilde garnalen en bloedsinaasappel
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de dressing:
- 1 mespuntje mosterd
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel sinaasappelsap
- 1 theelepel honing
- 2 eetlepels olijfolie
- zout en vers gemalen peper, gedroogd
- voor de salade:
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 teentjes gesnipperde knoflook
- 1 mespuntje chilipoeder of vlokken
- 20 cocktailgarnalen of grote gambas
- 2 stuikjes witlof
- 1 bloedsinaasappel
- 50 gram rucola, gewassen
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Salade met gegrilde garnalen en bloedsinaasappel
- Allergieen informatie