Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met gegrilde garnalen en bloedsinaasappel recept
Salade met gegrilde garnalen en bloedsinaasappel recept

Salade met gegrilde garnalen en bloedsinaasappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


voorbereiding: Meng alle ingredienten voor de dressing. Breng het op smaak zout en peper. Vermeng de eetlepel olijfolie met de knoflook en de chilipoeder en schep de garnalen erdoor. Snijd de onderkant van de witlofstruikjes af . Pel de sinaasappel en snijd de partjes tussen de vliezen door. Bereiden: Leg de garnalen op de bbq en draai deze na 2 minuten om. Grill de andere kant ook 1 minuut. Neem ze dan van de bbq en bestrooi ze met zout en peper. Schep ondertussen de dressing om met de witlofblaadjes, sinaasappelpartjes en de rucola. Verdeel de salade over 4 borden en leg er per bord 5 garnalen op. Lekker met stokbrood en knoflooksaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade met gegrilde garnalen en bloedsinaasappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven