Allergie informatie: Gemarineerde spare-ribs met piccalilly, prei en zilveruitjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pot velderwtjes a 400 gram
- 8 kleine saucijsjes
- 1 eetlepel ketjap
- 2 uien, in ringen
- 2 preien, in ringen
- 200 gram ontbijtspek
- 50 gram boter
- 4 eetlepels zilveruitjes
- 8 eetlepels piccalilly
- 1 komkommer, geschild, in plakken
- 4 theelepels franse mosterd
- 1 stokbrood
- 8 spare ribs
- 4 deciliter marinade
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader