Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
gemarineerde spare-ribs met piccalilly, prei en zilveruitjes recept
gemarineerde spare-ribs met piccalilly, prei en zilveruitjes recept

gemarineerde spare-ribs met piccalilly, prei en zilveruitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spare ribs ca. 3 uur laten marineren in de marinade en af en toe omleggen. Oven voorverwarmen op 200 graden C. en spare ribs in ca. 20 min. goudbruin en gaar bakken. In combi magnetron 4 spare ribs onder de grill op 400 watt ca. 10 min. omdraaien en nog eens 8 min. grillen zonder magnetron. Intussen in een koekenpan het spek in ca. 7 min. knapperig uitbakken en in schaaltje scheppen. In hetzelfde bakvet, uiringen met sojasaus ca. 2 min bakken en in een ander schaaltje doen. In pan velderwtjes in vocht verwarmen, In pan saucijsjes ca. 5 min verwarmen. ( zie gebruiksaanwijzing op pak ). Boter verhitten en de prei ca. 2 min roerbakken, velderwtjes even meeverwarmen en in een schaal doen. Opdienen met mosterd, ui, picalilly, zilveruitjes, komkommer, saucijsjes en spare ribs. Lekker daar bij gepofte aardappel en Singapore saus.

Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde spare-ribs met piccalilly, prei en zilveruitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven