Allergie informatie: Gevulde aardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote aardappelen (ongeveer 1,2 kg)
- 4 theelepels zachte boter
- 150 gram zwitserse kaas, geraspt
- 0,5 theelepel kummelzaadjes
- 2 theelepels kirsch
- 4 theelepels droge witte wijn
- 1 klein knoflookteentje, fijngesneden
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Gevulde aardappelen
- Allergieen informatie