Allergie informatie: Biji Salak (zoete aardappelbolletjes met saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zoete aardappelen
- 225 gram tapiocameel
- 1 liter water
- 250 gram gula djawa
- 100 gram kristalsuiker
- 0,5 theelepel zout
- 2 daun pandan
- voor de saus:
- 2,5 deciliter dikke santen
- 1 daun pandan
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk