Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biji Salak (zoete aardappelbolletjes met saus) recept
Biji Salak (zoete aardappelbolletjes met saus) recept

Biji Salak (zoete aardappelbolletjes met saus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, snijd ze klein, kook ze gaar en pureer ze.
Meng door de nog warme puree het tapiocameel en roer het goed door.
Vorm hier kleine balletjes van en houd het apart.
Kook het water en laat de gula djawa en suiker hierin smelten.
Voeg zout en daun pandan toe en roer het geheel goed door.
Haal het van het vuur en zeef het.
Voeg de balletjes toe aan de zoete saus en laat ze hierin koken tot ze gaan drijven.
Meng de santen met het zout en voeg de daun pandan toe.
Breng het geheel zachtjes aan de kook en roer het door.
Doe wat zoete saus en een paar balletjes in een kommetje en giet hier wat kokossaus op.
Warm of lauw serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biji salak (zoete aardappelbolletjes met saus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven