Allergie informatie: Pangsit met varkensvlees, garnalen en paddestoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram garnalen
- 250 gram varkensvlees, gehakt
- 3 gedroogde paddenstoelen
- witte peper, gemalen
- zout
- 1 bosui
- 1 gemberbol, gekonfijte
- 1 deciliter sojasaus
- 1 deciliter azijn
- 2 theelepel sesam olie
- 1 pak wontonvel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Pangsit met varkensvlees, garnalen en paddestoelen
- Allergieen informatie