Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pangsit met varkensvlees, garnalen en paddestoelen recept
Pangsit met varkensvlees, garnalen en paddestoelen recept

Pangsit met varkensvlees, garnalen en paddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de garnalen, bewaar kop en schil en hak deze grof. Verwijder de steeltjes van de geweekte paddestoel en hak ze met de bosui zeer fijn. Meng de garnalen, vlees, paddenstoelen, sesamolie, gehakte gember, bosui, zout en peper goed door elkaar. Snijd de wontonvellen in vierkanten van 6 * 6 cm. Schep op het velletje een klein beetje van het vleesmengsel. Vouw de velletjes dicht en houd de onderkant enigszins plat zodat ze kunnen staan en bovenin een gaatje. Meng voor de saus sojasaus met azijn en laat dit met de garnalenkoppen en schil voor 2/3 inkoken. Zeef de saus. Stoom de dim sums ca. 6 min. in een stoompan. Kijk bij een of ze gaar zijn. Serveer met de sojasaus of een andere pangsitsaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pangsit met varkensvlees, garnalen en paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven