Allergie informatie: Kroketjes van seranoham
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram bloem vermengd met zout en peper
- 150 gram witte broodkruim
- 1 ei losgeklopt met 2 el melk
- frituurolie
- 200 gram seranoham in kleine reepjes
- 30 gram boter
- 30 gram bloem
- 2,5 deciliter melk
- 1/2 deciliter sherry
- 1/2 deciliter slagroom
- 1 flinke eetlepel fijngesneden peterselie
- 1/2 theelepel paprikapoeder
- 1/2 theelepel nootmuskaat
- zout
- vers gemalen peper
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hapjes
- Kroketjes van seranoham
- Allergieen informatie