Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kroketjes van seranoham recept
Kroketjes van seranoham recept

Kroketjes van seranoham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de boter in een steelpan,roer de bloem erdoor en bak deze even mee.Giet de melk erbij en blijf roeren tot een gladde,dikke ragout ontstaat.Laat het mengsel op laag vuur 10 min pruttelen.Voeg de ham,sherry,slagroom,peterselie,paprikapoeder,nootmuskaat,zout en peper toe en schep het geheel goed door elkaar.Strijk de hamragout uit op een plat bord en laat deze in de koelkast in ca. 2 uur helemaal koud en stijf worden.Strooi de bloem en het broodkruim in diepe borden en doe het losgeklopt ei in een derde diep bord.Vorm van de hamragout kleine balletjes en wentel ze achtereenvolgens door de bloem,het ei en het broodkruim.Verhit ruim olie tot 180 graden en bak de hamkroketjes met een paar tegelijk goudbruin en knapperig.Laat ze uitlekken op keukenpapier.Serveer ze warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kroketjes van seranoham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven