Allergie informatie: Krokante olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eieren
- 300 gram gevulde olijven
- 100 gram bloem
- 200 gram paneermeel
- 1,5 liter olie
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Picado
Met rundergehakt, rode peper en groene paprika uit Antillen
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - carlotta - BBQ Tomatentapenade
Met tomaat, peterselie en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hapjes
- Krokante olijven
- Allergieen informatie