Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krokante olijven recept
Krokante olijven recept

Krokante olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren los in een diepe schaal. Doe de bloem in een plastic bakje met deksel. Leg de olijven in het bakje en schud flink. Doe de olijven in het eimengsel, haal ze er stuk voor stuk uit en rol door het paneermeel. Zet ze minstens 2 uur in de koelkast. Verhit de olie in een diepe braadpan tot 180 graden C. Frituur de olijven per 10 tegelijk snel bruin en laat uitlekken. Serveer ze warm houd ze in de oven warm (onafgedekt) op 100 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krokante olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven