Allergie informatie: Stokbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bloem
- 10 gram zout
- 10 gram suiker
- 30 gram gist
- circa 250 gram koud water
Meer Recepten
- Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - Stokbrood met tomaat
Met tomaat, knoflook en basilicum uit Italie
4 porties - 10 minuten
Hapjes - nightwish - Kruidenstokbrood
Met stokbrood, knoflook en olijfolie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - Wilson - Stokbrood met champignons uit de oven
Met baquette, champignons en knoflook uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Warm - lucyvader - Aardbeienboter op stokbrood
Met stokbrood, aardbeien en suiker uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Hapjes - mutsz
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Stokbrood
- Allergieen informatie