Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidenstokbrood recept
Kruidenstokbrood recept

Kruidenstokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Om te beginnen de afbakstokbroodjes in grote stukken breken.
Vervolgens de knoflook en de naalden van de rozemarijn heel fijn snijden. Vermeng de knoflook en rozemarijn met de olijfolie en voeg naar smaak peper toe.
De grove stukken brood nu overgieten met het mengsel. Verpak elk stuk brood in aluminiumfolie. Vouw het goed dicht, maar zorg voor een klein luchtgat in de folie!
De broodjes kunnen nu in ongeveer tien minuten op de barbecue geroosterd worden. Eventueel kan naar smaak nog wat zout over de geroosterde broodjes gestrooid worden!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kruidenstokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven