Allergie informatie: Spelt/rogge/bierbol zonder te kneden
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram speltbloem
- 100 gram roggemeel
- 1 flesje (330 milliliter) hooggistend bier (bijv. Westmalle, Duvel)
- minder dan 0,5 theelepel gedroogde gist of 1 gram verse gist
- 8 gram zout
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
Meer Recepten
- Perzik-abrikozenjam
Met perziken, abrikozen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Meloen-citrusjam
Met galiameloen, citroen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 20 uur
Jam en marmelade - azuro - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Bonenchili 2
Met mager rundergehakt, kapucijners, kidneybonen uit Mexico
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - robancona - BBQ Tomatentapenade
Met tomaat, peterselie en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Spelt/rogge/bierbol zonder te kneden
- Allergieen informatie