Allergie informatie: Marokkaanse pizza met tonijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 Turks brood
- 4 eetlepel ketchup
- 1 eetlepel sambal
- 4 eetlepel chilisaus
- 4 eetlepel tomatenpuree
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 ui
- 250 gram champignons
- 1 bosje bosuitjes
- 250 gram cherrytomaatjes
- 370 gram tonijn uit blik
- bosje koriander
- bosje bladpeterselie
- geraspte kaas
- zout
- versgemalen peper
- 75 gram rucola
- Harissa:
- 4 rode pepers
- 4 teentjes knoflook
- zeezout
- 150 milliliter zonnebloemolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Marokkaanse pizza met tonijn
- Allergieen informatie