Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marokkaanse pizza met tonijn recept
Marokkaanse pizza met tonijn recept

Marokkaanse pizza met tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


De harissa:
Halveer en snijd de pepers in stukken. Pel en halveer de knoflook. Pureer de knoflook, pepers, zout en olie met een staafmixer tot een gladde saus.

De pizza’s:
Snijd de het brood in zijn geheel door. Meng in een kom de ketchup, sambal, chilisaus en tomatenpuree. Besmeer de broden royaal met het mengsel. Snijd de paprika’s doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in grove stukken. Pel en snijd de uien in hetzelfde formaat als de paprika. Snijd de champignons in plakjes. Halveer de cherrytomaten. Snijd de bosuitjes fijn. Laat de tonijn uitlekken. Hak de koriander en de peterselie fijn. Verdeel de gesneden groente en de tonijn over het brood. Verdeel de kruiden over de pizza’s en strooi de kaas erover. Bestrooi met zout en peper. Bak de pizza’s op een met bakpapier beklede bakplaat, in de oven, in circa 10 minuten goudbruin. Serveer de rucola bij de pizza.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marokkaanse pizza met tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven