Allergie informatie: Glutenvrij: bananenbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram amandelmeel
- 50 gram quinoameel
- 3 rijpe bananen
- 3 grote eieren
- 2 theelepel wijnsteenzuur (bakpoeder)
- 3 flinke theelepel speculaas- of koekkruiden
- 1 theelepel vanille poeder of merg van 1 vanillestokje
- 80 gram pecan- of walnoten
- 25 gram kokosrasp
- flinke snuf (Himalaya)zout
Meer Recepten
- Lekkere zomersalade (glutenvrij)
Met meloen, ananas en mango uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - Nollie - Glutenvrij brood
Met boekweit, havervlokken en gist uit Nederland
1 portie - 45 minuten
Broodgerechten - witolama - Gevulde eieren met bieslook (glutenvrij)
Met eieren, slasaus en bieslook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Eiergerechten - Nollie - Gevulde tomaten (glutenvrij)
Met tomaten, hamreepjes en roomkaas uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Amuses - Nollie - Gezond bananenbrood
Met bananen, amandelmeel en eieren uit Nederland
1 portie - 1 uur
Tussendoortjes - Meliss
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Glutenvrij: bananenbrood
- Allergieen informatie