Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Glutenvrij: bananenbrood recept
Glutenvrij: bananenbrood recept

Glutenvrij: bananenbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm je oven voor op 175 įC . Pel de bananen, breek ze in boven een grote beslagkom in kleine stukjes. Prak de bananen fijn met een vork. Breek de eieren en meng ze goed door de bananenpuree. Voeg vervolgens het amandel- en quinoameel toe en schep het meel er goed doorheen tot het volledig is opgenomen. Voeg vervolgens de rest van je ingrediŽnten toe en meng tot een glad beslag. Vet een cakevorm in. Je kan ook een op maat geknipt velletje bakpapier in de cakevorm leggen die aan beide kanten over de randen valt, zo kan je de cake er na het bakken makkelijk uithalen. Giet het beslag in de cakevorm en bak het bananenbrood in 40 minuutjes goudbruin. Laat tien minuutjes afkoelen. Lekker met een dikke laag amandelpasta, eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit glutenvrij: bananenbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven