Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde eieren met bieslook (glutenvrij) recept
Gevulde eieren met bieslook (glutenvrij) recept

Gevulde eieren met bieslook (glutenvrij)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet 4 eieren op en laat ze koken.
Laat na ongeveer 17.5 minuten de eieren afkoelen.
Snijd de eieren door midden.
Haal het gele bolletje eruit en doe die in een bakje.
Plet met je vork het eigeel plat.
Doe een beetje slasaus bij het eigeel.
Doe er naar smaak peper op.
Als laatste snijd je de bieslook en doe het bij het mengel.
Roer dan alles door elkaar.
Verdeel het mengsel over de eieren.

Tip:
Je kunt het eimengsel ook in een spuitzak doen, waardoor je rozetjes krijgt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde eieren met bieslook (glutenvrij) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven