Allergie informatie: Gebakken levertjes in rode port saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram kippenlevertjes, schoongemaakt en geweekt in melk
- 3 glazen rode port
- 4 eetlepels olijfolie
- 25 gram boter
- 1 sjalotje, fijngesnipperd
- bloem
- versgemalen peper
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Gebakken levertjes in rode port saus
- Allergieen informatie