Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken levertjes in rode port saus recept
Gebakken levertjes in rode port saus recept

Gebakken levertjes in rode port saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kijk de levertjes na op zeentjes of gal. Week de kippenlevertjes 2 3 uur (tot maximaal 1 dag) in melk om de bittere leversmaak van de kippenlevertjes wat te temperen. Dep ze daarna droog. Verwarm de olie en de boter. Haal de levertjes door de bloem en bak ze kort. Kruid en breng op smaak met zout en peper uit de molen. Blus de warmte in de pan met 2 glazen port en voeg onmiddellijk n gehakte sjalot toe. Laat alles 10 minuten zachtjes pruttelen en voeg eventueel nog een scheut port toe. Dien de levers heet op met witte toast of aardappeltjes en een frisse salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken levertjes in rode port saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven