Allergie informatie: BBM roggebrood met anijs
Terug naar het receptIngrediënten
- 225 gram roggemeel
- 225 gram bloem
- 1 eetlepel bloem
- 1 eetlepel keukenstroop
- water
- 2 eetlepels olie
- 1,5 theelepel zout
- 1 eetlepel lichtbruine basterdsuiker
- 2 eetlepels anijszaad
- 1,5 theelepel instantgist
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Broodbakmachine
- Bbm roggebrood met anijs
- Allergieen informatie