Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBM roggebrood met anijs recept
BBM roggebrood met anijs recept

BBM roggebrood met anijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de twee soorten meel goed door elkaar. Doe de stroop in een maatbeker en roer hem met een beetje warm water glad. Vul dit mengsel aan met koud water tot 2,75 deciliter. Schenk het geheel in de broodvorm en voeg de olie en de helft van het meelmengsel toe. Strooi het zout, de suiker en anijszaadjes erover. Bedek alles met de rest van het meel en strooi in het midden de gist erop. Zet de vorm in de broodbakmachine en stel de machine in op het snelprogramma. Laat het brood 10 minuten afkoelen, schud het dan voorzichtig uit de vorm op een rooster en zet het brood rechtop. Bestrijk het desgewenst met glazuur. Laat het brood minimaal 1 uur staan voordat u het snijd en/of zo nodig het kneedblad verwijderd.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbm roggebrood met anijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven