Allergie informatie: Thaise Satésaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram geroosterde pinda's
- 1 eetlepel ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel laos
- 6 stuks fijngesneden sjalot
- 7 teentjes fijngesneden knoflook
- 3 stuks gedroogde chilipepers
- 1 theelepel trassi
- 1 eetlepel tomatensaus
- 1 eetlepel suiker
- 3,5 deciliter dikke santen
- 2 eetlepels Thaise vissaus (nam pla)
Meer Recepten
- Sateballetjes
Met satesaus, rundergehaktballetjes en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - breemer - Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Thaise gehaktnoedels
Met rundergehakt, noedels en pindas uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Thaise viscurry
Met tilapiafilet, groene currypasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 15 uur
Vis en schaaldieren - Struin
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Thaise satésaus
- Allergieen informatie