Allergie informatie: Stoofpeertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 9 Gieser Wildeman stoofperen
- fles rode wijn naar keuze ( of verschillende restjes)
- royaal kaneelpoeder
- 2 zakjes vanillesuiker
- 50 gram witte basterdsuiker
- beetje kruidnagel
- 1 eetlepel aardappelmeel (om te binden)
Meer Recepten
- Stoofpeertjes met bessenjenever
Met stoofpeertjes, bessenjenever en suikerklontjes uit Nederland
4 porties - 5 uur
Nagerechten - elisedouma - Gestoofde peertjes (makkelijk en calorie-arm)
Met stoofperen en gluhwei uit Nederland
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - roxannekimba - Stoofpeertjes in Sangria
Met sangria en stoofpere uit Nederland
4 porties - 2 uur
Nagerechten - Pandaliesje - Stoofpeertjes
Met stoofperen, kaneel en diksap uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Nagerechten - mirjamopdekist - Stoofpeertjes
Met stoofperen, perenrood en gembersiroop uit Nederland
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - HaagscheHop
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Stoofpeertjes
- Allergieen informatie