Allergie informatie: Speculaasbrokken
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 ei
- 50 gram bakmeel
- 50 gram bloem
- 75 gram boter
- 50 gram bruine suiker
- 0,5 eetlepels
- speculaaskruiden
- 0,5 theelepels zout
- 2 eetlepels amandelen
Meer Recepten
- Speculaasbrokken
Met zelfrijzend bakmeel, speculaaskruiden, basterdsuiker uit Nederland
4 porties - 4 uur en 5 minuten
Taart en gebak - lekker_koken - Speculaasbrokken
Met zelfrijzend bakmeel, speculaaskruiden en boter uit Nederland
5 porties - 40 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk - Speculaasbrokken
Met basterdsuiker, ei, bakmeel uit Nederland
5 porties - 45 minuten
Koekjes - elisedouma
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Speculaasbrokken
- Allergieen informatie