Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Speculaasbrokken recept
Speculaasbrokken recept

Speculaasbrokken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 tot 160 įC. Klop het ei los in een schaaltje. Doe alle ingrediŽnten in een kom. Snijd de boter met twee messen in kleine stukjes, voeg dit toe aan het mengsel en kneed alles snel tot een soepele bal. Strooi wat bloem op een werkvlak en rol het deeg hierop uit tot een lap van een centimeter cm dik. Snijd de lap in twee of vier stukken en leg het op een ingevette bakplaat. Bestrijk het deeg met ei en versier de lap met amandelen. Schuif de bakplaat in de oven en bak de speculaas in 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven gaar. Laat de speculaas 10 minuten afkoelen en haal het met een pannenkoekmes voorzichtig los.

Allergenen Informatie

Voor dit speculaasbrokken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven