Allergie informatie: Smoor ginjal (mild gekruide niertjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram niertjes
- 4 deciliter water
- 4 eetlepels azijn
- 3 eetlepels slaolie
- 2 uien, in ringen
- 3 eetlepels ketjap
- 0,25 blok santen
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 2 teentjes knoflook
- 2 rode Spaanse pepers
- 1 schijfje gember
- 3 kruidnagels
- 1 theelepel bruine suiker
Meer Recepten
- Knoflookbal
Met gehakt, knoflook en ui uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Smoor ginjal (mild gekruide niertjes)
- Allergieen informatie